Werving & selectie

Wij zijn specialisten in het werven en selecteren van technisch personeel. Zodra u ons de opdracht geeft gaan wij aan de slag met het zoeken naar de geschikte kandidaat voor uw vacature.

Wij nemen voor u de complete werving & selectie procedure uit handen. Wij ondersteunen u bij het opstellen van het functieprofiel en brengen uw wensen in kaart. Hierbij hebben wij altijd een gesprek met de toekomstige leidinggevende om zodoende een goede indruk te verkrijgen van de werkomgeving en cultuur binnen uw organisatie.

De cultuur binnen een organisatie is één van de belangrijkste factoren voor een goede match

Vervolgens starten wij onze werving & selectie procedure waarbij wij gebruik maken van onze uitgebreide database. Wij streven ernaar om minimaal twee potentiële kandidaten per vacature aan u voor te stellen. Met deze kandidaten hebben wij de eerste selectiegesprekken gevoerd, de kennis en vaardigheden getoetst, diploma’s en referenties nagetrokken enzovoort.

Voor onze werkzaamheden wordt met u vooraf een fee afgesproken. Na het in dienst nemen van de kandidaat eindigt de werving & selectie procedure en komt de medewerker in uw dienstverband te werken.

Interesse?

Spreekt onze aanpak u aan en bent u benieuwd naar onze potentiële kandidaten? Neem dan nu contact met ons op voor een eerste kennismaking.