Procedure

VTOC Detachering is er op uit om voor jou een uitdagende en leerzame functie te vinden binnen de technische sector. Door onze ervaring in het opleiden van vakbekwame technici en het detacheren van deze technici kunnen wij samen met jou een perfect profiel maken. Dit profiel kunnen wij dan matchen aan één van onze klanten. Door onze goede relatie met onze klanten weten wij precies wat zij zoeken voor een functie of project.

Ben jij klaar voor de volgende stap in je carrière?

Studenten

Ben jij een oud student van VTOC Fokker, of volg je momenteel de opleiding bij ons en ben je geïnteresseerd in de mogelijkheden die VTOC Detachering jou kan bieden. Dan kunnen wij tegen het einde van je schooltijd al beginnen met het zoeken van een passende functie voor je toekomstige carrière. 
Als je bij VTOC Fokker op school hebt gezeten dan hebben wij nog steeds de functionerings gesprekken van jouw mentor en kan het voor ons heel snel duidelijk worden wat voor een werknemer jij bent en wat voor jou een perfecte carrière move zou kunnen zijn. 
Wij willen dat onze werknemers een volgende stap in hun carrière gaan maken. Door veel ervaring op te doen met project werk voor verschillende klanten, of door ervaring op te doen binnen project in het buitenland.

Nieuwe Werknemer

Heb jij niet de opleiding van VTOC Fokker gedaan? Geen probleem! Wij zijn uiteraard geinteresseerd in jou en nodigen je dan ook graag uit voor een kennismakingsgesprek om jou te leren kennen en om samen met jou een uitdagende functie te vinden, dat kan zowel binnen de luchtvaart als daarbuiten.