Diploma-uitreiking VTOC Fokker

De diploma-uitreikingen bij het Vaktechnisch Opleidingscentrum VTOC Fokker zijn de kers op de taart voor de studenten. Het harde werken wordt beloond en gevierd.

Op 31 augustus was het dan zover, en vond de diploma uitreiking plaats aan de studenten van het VTOC Fokker. Een 60-tal studenten ontvingen van directeur Martin van Grieken hun welverdiende diploma.

EASA Part 147 én Mechatronica MBO 4 
Uniek aan deze nieuwe lichting technici is de combinatie van een EASA Part 147 diploma én een Mechatronica MBO 4 diploma.

‘Een opleiding bij VTOC Fokker is niet alleen een opleiding volgen, maar ook een kwestie van mentaliteit. In 3 jaar stomen wij onze studenten klaar tot top technici op MBO 4 niveau’, aldus de heer Van Grieken. Natuurlijk leren wij onze studenten als geen ander het vak van bijvoorbeeld Avionica specialist, vliegtuig- of helikopteronderhoudstechnicus én Mechatronica technicus, maar vooral leren wij onze studenten aanpakken op hoog kwaliteitsniveau volgens de EASA wetgeving. Wie bij VTOC Fokker is afgestudeerd slaagt overal.’

VTOC Detachering
Enkele tientallen afgestudeerden van het VTOC Fokker zijn inmiddels opgenomen in flexpools voor de luchtvaart- en de hightech industrie bij VTOC Detachering op Schiphol Oost.